İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, ABD'nin İncirlik'ten taşınması ile Türkiye'nin tavrını, Süleymancılar'ın eski liderinin yeğeninden cemaatin hastanesinde cinayetler işlendiği iddiasını tartıştı.

''ÖZGÜR ÖZEL'İN 31 MART'TAN SONRAKİ YAKLAŞIMLARINDA OLUMLU BİR BOYUT SÖZ KONUSU''

Bozkurt, ''Özgür Özel'in 31 Mart'tan sonraki yaklaşımlarında olumlu bir boyut söz konusu. Bir nokta var ki çok önemli. Cumhur İttifakı'nın parçalamak hedefinde taktik adımlar atıyorlar. MHP'yi yıpratmak, AK Parti-MHP arasına nifak tohumları ekmek, Erdoğan'sız bir AK Parti planlamak, ABD'ye yaslanmaktan kaynaklı politikaları perdelemek.

''TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İMHASI 4 ÜLKEYİ HEDEF ALAN EMPERYALİST PLANIN ÇÖKÜŞÜ ANLAMINA GELİR''

Terör örgütü Irak'ın toprak bütünlüğüne de zarar veriyor. Örgütün temizlenmesi sadece Türkiye açısından değil Irak, hatta İran ve Suriye açısından avantajlı. Bu örgütün imhası 4 ülkeyi hedef alan emperyalist planın çöküşü anlamına gelir. Erdoğan'ın mesajları olumlu, Irak'a son derece olumlu yaklaşıyor. ABD bizim toprak bütüklüğümüzü hedef alıyor. ABD PKK'yı sonuna kadar korumaya çalıştı. Biz PKK'yı bitireceğiz. bu yüzden ABD kendi çıkarları doğrultusunda PKK'yı da satar. PYD'yi kurtarmaya çalışabilir. Suriye'de kalarak başka yerlere sıçrama tahtası olarak kullanacaktır. 4 başkent, Suriye'de siyasi çözüm bulduğunda ABD'yi gönderir. ABD o yüzden orayı tutmaya çalışıyor. İsrail'e desteği sağlıyor, Arap coğrafyasını baskı altına alıyor, Doğu Akdeniz, Irak ve Türkiye'yi baskılamaya çalışıyor.

''ABD, İNCİRLİK ÜZERİNDEN DOĞU AKDENİZ, IRAK, SURİYE, İSRAİL, MISIR, İRAN, LÜBNAN VE TÜRKİYE'Yİ BASKI ALTINA ALMAYA ÇALIŞIYOR''

İncirlik, Türk üssüdür. ABD'liler İncirlik'ten defolsun. ABD, dünyadaki tüm denizleri kontrol ediyor. Denizler üzerinden de baskı yapıyor. aynı şeyi hava kuvvetleri üzerinden de yapıyor. ABD İncirlik üzerinden Doğu Akdeniz, Irak, Suriye, İsrail, Mısır, İran, Lübnan ve Türkiye'yi baskı altına almaya çalışıyor. Türkiye F-16'ları İncirlik'e konuşlandırma kararı aldı. Türkiye İncirlik'i bir üs haline getiriyor. İncirlik'ten hareketle yarın öbür gün Suriye'de olacak operasyonel kuvvetimizi tahkim ediyoruz. ABD, Suriye'nin kuzeyinde kurdukları hava üssünü genişletmeye çalışıyor. Bu hareketliliğin kaynağının oradaki üssün güçlendirmesi ile bağlantılı olduğu söyleniyor.

''HİSAR HASTANESİ'NDE CİNAYETLER Mİ İŞLENDİ? KAÇ KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ? KARŞIMIZDA SERİ CİNAYETLER İŞLEYEN ÖRGÜTLÜ BİR YAPIYLA MI KARŞI KARŞIYAYIZ?''

Bir bakan yardımcının koruması Fatih Süleyman Denizolgun'u tehdid ediyor. Süleymancılar’ın eski liderinin yeğeni Fatih Süleyman Denizolgun, cemaatin Hisar Hastanesi'nde Hasan Arıkan ve Mehmet Arıkan'ın katledildiğini ve cinayet hastanesi olduğunu söylüyor. Süleymancılar’ın eski liderinin yeğeni Fatih Süleyman Denizolgun, Srıkan'ların yeni lider Alihan Kuriş tarafından öldürüldüğü söyleniyor. Süleymancılar'da iş boyut değişirdi. Hisar Hastanesi'nde cinayetler mi işlendi? Kaç kişi öldürüldü? Karşımızda seri cinayetler işleyen örgütlü bir yapıyla mı karşı karşıyayız?'değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"