Twitter çöktü mü? 25 Mayıs Twitter neden açılmıyor, yasaklandı mı?

Twitter çöktü mü sorusuna 25 Mayıs akşamında kullanıcılar yanıt arıyor. Bazı durumlarda kullanıcı yoğunluğundan veya bağlantı problemlerinden sonra Twitter’da erişim sorunu mu var merak ediliyor. Peki, Twitter neden açılmıyor, yasaklandı mı?

Twitter çöktü mü sorusu birçok Twitter kullanıcısı tarafından 25 Mayıs akşam saatlerinde araştırılıyor. Ani bir erişim problem nedeniyle hem mobil hem de tarayıcı üzerinden eğer Twitter platformuna ulaşamıyorsanız internet bağlantınızda veya uygulamanızda problem olabilir. Eğer hesabınıza erişebiliyorsanız, fakat uygulama içerisinde bazı aksaklıklar yaşıyorsanız sorununuz kaynağı için uygulamayı kapatıp belleğinizi temizlemeyi deneyebilirsiniz.

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

25 Mayıs akşamında problemler nedeniyle hem mobil hem de tarayıcı tarafında kullanıcıların Twitter'da herhangi bir sorun yaşadığı şuanlık gözükmüyor. 

Downdetector verilerine bakıldığında, kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda herhangi bir sorun yok.

İsmail Kartal Beşiktaş maçı planını belirledi! Rakibini böyle yıkacak Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Hudut Kartalları sınırda yakaladı Mehmet Büyükekşi TFF başkanlığına yeniden aday olacak mı?
Sonraki Haber