Twitter çöktü mü? 25 Mayıs Twitter neden açılmıyor, yasaklandı mı?

Twitter çöktü mü sorusuna 25 Mayıs akşamında kullanıcılar yanıt arıyor. Bazı durumlarda kullanıcı yoğunluğundan veya bağlantı problemlerinden sonra Twitter’da erişim sorunu mu var merak ediliyor. Peki, Twitter neden açılmıyor, yasaklandı mı?

Twitter çöktü mü sorusu birçok Twitter kullanıcısı tarafından 25 Mayıs akşam saatlerinde araştırılıyor. Ani bir erişim problem nedeniyle hem mobil hem de tarayıcı üzerinden eğer Twitter platformuna ulaşamıyorsanız internet bağlantınızda veya uygulamanızda problem olabilir. Eğer hesabınıza erişebiliyorsanız, fakat uygulama içerisinde bazı aksaklıklar yaşıyorsanız sorununuz kaynağı için uygulamayı kapatıp belleğinizi temizlemeyi deneyebilirsiniz.

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

25 Mayıs akşamında problemler nedeniyle hem mobil hem de tarayıcı tarafında kullanıcıların Twitter'da herhangi bir sorun yaşadığı şuanlık gözükmüyor. 

Twitter çöktü mü? 25 Mayıs Twitter neden açılmıyor, yasaklandı mı?

Downdetector verilerine bakıldığında, kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda herhangi bir sorun yok.

Twitter çöktü mü? 25 Mayıs Twitter neden açılmıyor, yasaklandı mı? ile ilgili etiketler Twitter Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.