Son dakika... Türkiye'nin koronavirüs avcıları dünya gündeminde!

Son dakika... İngiliz haber ajansı Reuters, Türkiye'de koronavirüs (Kovid-19) hastalarıyla temasta bulunan kişileri takip etmek amacıyla kurulan ve 'virüs dedektifi' adıyla anılan filyasyon ekiplerinin fotoğraflarını dünyaya servis etti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca filyasyon çalışmasına ilişkin, "Türkiye’de ölüm artış hızındaki yavaşlama 5. haftada gerçekleşti. Türkiye ölüm artış hızındaki yavaşlamayı en erken yakalayan ülke" ifadelerini kullanmıştı.

Dünyanın önce gelen haber ajanslarından Reuters, Türkiye'nin dünya basınında geniş yer bulan koronavirüs mücadelesini merceğe aldı ve salgınla mücadelenin "gizli kahramanları" olarak adlandırılan filyasyon ekiplerini izledi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı