Türkiye-Sırbistan voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye-Sırbistan maçı canlı izle! Filenin Sultanları voleybol yarı final maçı!

Türkiye'nin gururu A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası tarihindeki 3. altın madalya fırsatını yakalamak için mücadele edecek. Takım, yönetimindeki baş antrenör Giovanni Guidetti ile birlikte, 2019 yılında olduğu gibi bir kez daha Sırbistan ile kritik bir final maçına çıkacak. Türkiye voleybol final maçının saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Peki, Türkiye-Sırbistan voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye-Sırbistan maçı canlı izle! (3.09.2023)

Türkiye'nin Sırbistan karşısındaki final mücadelesinde altın madalya için ter dökecek olan "Filenin Sultanları," eksik olan tek madalyaları olan altını kazanmak için sahada tüm kozlarını paylaşacak. İtalyan Daniele Santarelli'nin yönetimindeki Sırbistan ise Dünya Şampiyonu unvanına sahip, bu yüzden mücadele oldukça çekişmeli geçecek. Peki, Türkiye-Sırbistan voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye-Sırbistan maçı canlı izle! Filenin Sultanları voleybol final maçı! İşte Türkiye-Sırbistan voleybol maçı hakkında araştırılan o soruların cevapları...

TÜRKİYE, SIRBİSTAN İLE FİNALDE!

Türkiye, bu şampiyona boyunca gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çekti. C Grubu maçlarında 5 galibiyetle grup lideri olarak çıkış yaptılar. Ardından 16'lı turda Belçika'yı ve çeyrek finalde Polonya'yı mağlup ederek adlarını finale yazdırdılar. Ancak gerçek bir zafer, son şampiyon olan İtalya'ya karşı 5 setlik mücadelede geldi ve Türkiye, 3-2'lik skorla finale yükseldi.

Bu büyük final maçı için sporseverler şimdiden nefeslerini tuttu. 2019'da gümüş madalya kazanan Türkiye, bu sefer altın madalya için sahada olacak. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milli Takım tarihindeki en büyük başarılarından birini elde etmek için mücadele edecek.

TÜRKİYE-SIRBİSTAN VOLEYBOL MAÇI SAAT KAÇTA?

Türkiye-Sırbistan voleybol final maçı, bu akşam Brüksel'deki Paleis 12 Salonu'nda saat 21.00'de başlayacak.

TÜRKİYE-SIRBİSTAN FİNAL MAÇI CANLI İZLE

Türkiye-Sırbistan maçının canlı yayını, TRT 1 kanalı tarafından sağlanacak. Türkiye'nin her köşesinden ve dünya genelindeki voleybolseverler, bu büyük mücadeleyi canlı olarak izleyebilecekler.

TÜRKİYE-SIRBİSTAN VOLEYBOL FİNAL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

2019 yılının rövanşı olarak nitelendirilen bu final, hem Türkiye hem de Sırbistan taraftarları için büyük bir heyecan kaynağı. İki güçlü takımın karşı karşıya geleceği bu mücadeleyi izlemek için saatler geri sayıma geçti.

TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇ KADROSU

A Milli Kadın Voleybol Takımı, tarihindeki en büyük başarılarından birini elde etmek için mücadele edecek. Altın madalya umuduyla dolu bir finale hazırlanan Türkiye, Sırbistan karşısında tüm gücünü sahaya koymaya hazır.

5 Mayıs 2024 Pazar TJK at yarışı sonuçları açıklandı! 6 Mayıs 2024 Pazartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yeşilçamın sevilen ismi Serpil Çakmaklı'dan büyük itiraf!
Sonraki Haber