Türk bilgisayar korsanları MOSSAD'ı mı hackledi? 10 bin ajanın bilgilerini paylaştılar

Türk hacker grubu Sancak Muhafızları, İsrail Gizli Servisi MOSSAD’ın resmi internet sitesi ile beraber bir çok siteyi hacklediğini öne sürdü. Sancak Muhafızları yaptığı açıklamada, 10 bine yakın MOSSAD ajanına ait olduğunu iddia ettiği bilgileri yayınladı.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez İşbirliği Konseyi 44. Zirvesi’ne katılmak üzere Katar’ın başkenti Doha’ya ziyaret düzenlemişti. Erdoğan yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlamış ve günceme ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu.

İSRAİL'E MOSSAD UYARISI

Erdoğan, Batılı ülkelerin İsrail'e destek vermesine tepki göstererek "Sınırsız destekleri Batı'nın şımarık çocuğu İsrail'i bu noktalara taşıdı. Bu nereye kadar böyle gider? İsrail Başbakanı Netanyahu şu anda iflas ile baş başa kalmış bir durumdadır. Her an iflas bayrağını çekebilir." ifadelerini kullandı. Mossad'ın suikast iddiaları hakkında konuşan Erdoğan, 'Türkleri tanımıyorlar, bunun bedelini, bunun faturasını çok ama çok ağır öderler' dedi.

TÜRK HACKERLAR MOSSAD'I HACKLEDİ

İsrail Gizli Servisi MOSSAD, İsrail’in saldırılarına karşı duran tüm ülkelerde çeşitli operasyonlarına devam ediyor. MOSSAD'ın operasyonları büyük tepki görüyor.

Türk hacker grubu Sancak Muhafızları'nın İsrail Gizli Servisi MOSSAD'ın resmi sitesi de dahil birçok siteyi hacklediği öne sürüldü.

10 BİN İSRAİL AJANI DEŞİFRE EDİLDİ

Sancak Muhafızları'nın yaptıklarını iddia ettikleri saldırı sonrası yapılan açıklamada, 10 bine yakın MOSSAD ajanının kişisel bilgilerinin ele geçirildiği öne sürüldü. Türk hackerlar bununla ilgili bir de görüntü yayınladı.

Yaptıkları paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,Işık ışık, dalga dalga bayrağım!

Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın
Mezarını kazacağım.
Seni selamlamadan uçan kuşun
Yuvasını bozacağım.” ve “Sancak Muhafızları olarak , İsrail MOSSAD’ın Resmi internet Sitesi ve birçok site tarafımızca hacklenmiştir.!

Sancak Muhafızları olarak hacklediğimiz 10 Bine yakın Mossad Ajanlarının kişisel bilgilerini yayınlıyoruz .!!

Buradan uyarıyoruz!

Filistin’deki Zulüme devam ederlerse Terorist İsrail’in Demir kubbesini başlarına yıkarız.”

 

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş iddialarına yanıt SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Ünlü şarkıcı sevgilisini otel koridorunda dövdü!
Sonraki Haber