Tülin Şahin eski sevgilisi Pedro De Noronha'dan yine şikayetçi oldu

Tülin Şahin ile 2019 yılında dünyaya gelen kızı Siena'nın babası Pedro De Noronha arasındaki sular durulmuyor. Ünlü model Tülin Şahin, mahrem fotoğraflarını paylaştığını belirtip şikayetçi olduğu Portekizli iş insanı Pedro de Noronha’nın, bu kez de kızına gönderdiği mektupta kendisi için onur kırıcı sözler sarf ettiğini söyledi.

Ünlü model Tülin Şahin, kızı Siena'nın babası olan eski sevgilisi Pedro De Noronha’ya dava açmıştı. Şahin, ''siena_icin_adalet'' adında bir Instagram hesabı açıp, sosyal medyadan mahrem fotoğraflarını paylaştığını ve hakaret ettiğini öne sürerek eski sevgilisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Tülin Şahin'in, Pedro De Noronha ile hukuk savaşı devam ediyor...

MAHKEME KARARINA UYMADI

Şahin, Portekizli işadamının sosyal medyada mahrem fotoğraflarını paylaştığını ve kendisine hakaret ettiğini öne sürerek suç duyurusunda bulundu. 1 ay tedbir kararı aldıran manken, yeniden savcılığa başvurarak eski eşinin mahkeme kararını hiçe saydığını söyledi.

BİR KEZ DAHA ŞİKAYETÇİ OLDU, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Savcılık, Noronha hakkında 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Ardından Şahin, Noronha'nın kızına gönderdiği mektuplarda kendisi hakkında onur kırıcı sözler sarf ettiğini belirterek bir kez daha savcılığa başvurdu.

Kızının psikolojik anlamda zarara uğradığını ifade eden Şahin'in ihbarı üzerine Portekizli işadamı hakkında soruşturma başlatıldı.

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber