Tuba Ünsal'ın çocukluğunda ilgi çekmek için söylediği hastalığı ne, hastalığının tedavisi var mı?

Tuba Ünsal yıllar sonra çocukluğuna ait bir itirafta bulundu. Çocukluğunda ailesinden ilgi görmek istediğinde karın ağrısı numarası yapıp ailesini hastane hastane gezdirdiğini itiraf eden Tuba Ünsal'a, yıllar sonra genetik hastalık teşhisi konuldu. Bahane ve ilgi görmek için söylediği yalan gerçek oldu. Yaşadığı zorluğu anlatan Tuba Ünsal'dab açıklama geldi.

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal genetik hastalığı hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında Ünsal "Yıllar sonra bu hastalık ortaya çıkınca bir yanımda garip bir rahatlama hissettim. Ama şimdi geriye dönüp çocukken aldığım bu kararı iptal ettim" dedi.

Tuba Ünsal’a 2008’de Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF) teşhisi konmuştu. Oyuncu hastalığının nüksettiğini, son 1 ayda 4 kez atak geçirdiğini söyledi.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma"