Trump'ın çağrısı sonrası akın ettiler

ABD'de başkanlık seçimi için nefesler tutulmuş durumda. Donald Trump ve ekibinin "sayımları durdurun" çağrısından sonra Trump destekçileri Detroit eyaletinde oy sayımlarının yapıldığı alanlara giderek "sayımı durdurun" sloganları attı. Polislerin bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

This browser does not support the video element.

ABD Başkanı Donald Trump'ın oy sayımlarının durdurulması çağrısı sonrasında Trump destekçileri oy sayım alanlarına giderek protesto gösterilerinde bulundu.

Trump'ın kampanya ekibi ayrıca Michigan'da oy sayımının durdurulması için mahkemeye başvurduğunu açıkladı. Trump kampanyası ayrıca Demokrat gözlemcilerin sandık başındaki Cumhuriyetçilerden oy sayma işlemlerini gizlediklerini iddia ederek Pensilvanya'da oy sayımının durdurulması için dava açtı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Trump destekçileri sokağa indi. Sayım merkezleri önünde toplanan Trump taraftarları 'sayımı durdurun' sloganları attı.

Sayım merkezleri önündeki gergin bekleyiş sürüyor.

Seçim şapkasını takıp golf oynamaya gitti Biden'a ilk kutlama Kamala Harris'ten ABD Trump'ın gidişini kutluyor... ABD bu görüntüleri konuşuyor! Trump'ın işi duaya kaldı 'Melania çantalarını topluyor!'