THY Euroleague'de Türk derbisi Anadolu Efes'in... Lacivert-Beyazlılar Fenerbahçe Beko'yu mağlup etti

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, THY Euroleague'in 12. haftasında Ataşehir'de kozlarını paylaştı. Sarı-Lacivertliler, 11 maçta 3 galibiyet alabildi. 5 galibiyeti bulunan son şampiyon ise bu galibiyetlerin 4'ünü son 5 haftada elde etmişti. Ataşehir'de ezeli rakibini müthiş bir geri dönüşle deviren Efes, seriyi 4 maça çıkardı...

THY Euroleague'in 12. haftası Türk derbisine sahne oluyor; Fenerbahçe Beko, ezeli rakibi Anadolu Efes'i ağırlıyor. Sezona çok kötü başlayan Sarı-Lacivertliler, 11 maçta 3 galibiyet alabildi. Son 7 maçta sadece 1 kez kazanabilen Fenerbahçe Beko, 12 bin seyircisi önünde son şampiyonu devirip çıkışa geçmek istiyor.

Efes ise sezona 4'te 0'la başladıktan sonra son haftalarda çıkışa geçti. Ataşehir'e 3 maçlık galibiyet serisiyle gelen Lacivert-Beyazlılar son 5 maçın 4'ünü kazandı ve galibiyet sayısını 5'e yükseltti. Ergin Ataman'ın talebeleri ezeli rakibini yenerek seriyi sürdürmenin peşinde...

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı bugün saat 20.45'te başlayacak ve beIN Sports HD 3'ten naklen yayınlanacak. 

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES CANLI İZLE

Ergin Ataman'ın maç önü görüşleri şöyle:

"Derbi maçlar her zaman zordur. Fenerbahçe Beko, özellikle sezon başında oynadıgı maçlarda, Moskova deplasmanındaki önemli galibiyet ile iyi bir takım olduğunu gösterdi. Son haftalarda aldıkları sonuçlar bence ölçü değil. Biz sezona kötü başladık. Son haftalarda bir toplarlanmaya girdik. Yarın temposu yüksek bir maç bekliyoruz. Fenerbahçe Beko’nun Nando de Colo, Jan Vesely ve Marko Guduric gibi star oyuncuları var. Bu oyuncuları mutlaka durdurmamız gerekiyor. Maçı kazanmak için hücumda da kendi oyun sistemimizi kabul ettirmemiz gerekiyor."

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş iddialarına yanıt SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Ünlü şarkıcı sevgilisini otel koridorunda dövdü!
Sonraki Haber