Tevfik Göksu'dan başta Yeniden Refah olmak üzere Milli Görüş'ün içinden çıkan herkese çağrı!

Esenler Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Tevfik Göksu, Milli Görüş'ün içinden çıkan herkese bir çağrı yaptı. Göksu, " Rahmetli Erbakan hocamızın sağından, solundan yetişmiş her bir insanın şu anda yapması gereken en önemli varoluşun Tayyip Erdoğan'ın yanında dimdik durmak olduğunu düşünüyorum" dedi. 

This browser does not support the video element.

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'nın teklifini reddederek yerel seçimlere ittifaksız girme kararı almıştı. 

Milli Görüş'ün temsilcisi olduklarını öne süren Yeniden Refah Partisi'nin bu kararı tepki çekmişti. 

Esenler Belediye Başkanı ve yeni dönem Cumhur İttifakı adayı Tevfik Göksu, Adem Metan'a verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"ERBAKAN HOCAMIZLA YETİŞMİŞ HERKES ERDOĞAN'IN YANINDA DİMDİK DURMALI"

Milli Görüş'ün içinden çıkanlara çağrı yapan Göksu, " Rahmetli Erbakan hocamızın sağından, solundan yetişmiş her bir insanın şu anda yapması gereken en önemli varoluşun Tayyip Erdoğan'ın yanında dimdik durmak olduğunu düşünüyorum" dedi. 

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!