Tehlike anında kendinizi bu şekilde koruyun!

Filmlerden edindiğimiz tecrübeler sayesinde kendimizi koruma konusunda ne yapıp ne yapmamamız gerektiğini az çok biliyoruz. Ancak gerçek bir tehlike anında filmlerde gördüğünüz taktikler işe yaramayabilir. Birinin saldırısına uğramanız durumda nasıl tepki vereceğinize dikkat etmelisiniz. Kendini korumak ile ilgili verilen bazı taktikler sizi daha tehlikeli bir duruma sokabilir.

Anahtarları parmakların arasında tutmak

Dışarıdayken bir saldırıya uğramanız halinde, ilk kullanabileceğiniz şeylerden biri çantanızda ya da cebinizde bulunan anahtardır. Pek çok insan, kendini korumanın en iyi yollarından birinin anahtarı parmaklar arasında tutmak olduğunu söyler. Ancak, bu yöntemin bazı olumsuz yanları var. Eğer saldırgan sıkılı yumruğunuzu görürse, ilk yapacağı şey avucunuzun içindeki anahtarı ele geçirmek olacaktır. Anahtarı tutuş şekliniz önemlidir. Eğer kapı açacak gibi tutarsanız, dikkat çekmezsiniz ve daha güçlü bir hamle yapabilirsiniz.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma"