Suudi Arabistan'da büyük bir skandalın ucundan dönülmüş! "Kraliyet adına konuşuyorum. Ya Galatasaray pankartı getirir, ya biz zorla girer alırız"

Cuma günü Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan kriz sonrası Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maça çıkmama kararı aldığı Süper Kupa mücadelesinde büyük bir skandalın ucundan dönüldüğü ortaya çıktı.

SUUDİ ARABİSTAN'DA KRİZİN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa rezaletinde çok daha büyük bir krizin son anda önlendiği ortaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'Yurtta sulh cihanda sulh' pankartına yerel otorite tarafından izin verilmediğini açıklamasının ardından su yüzüne çıkan kriz, Suudi yetkililerin tavırlarıyla bambaşka bir boyuta ulaştı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? Dursun Özbek'ten Galatasaray'ı uçuracak müjde