Survivor'dan ayrılan Berdan Mardini sakallarını kesti

İddialı gittiği Survivor macerası kısa süren şarkıcı Berdan Mardini, yarışmadan döner dönmez uzayan sakallarını kesti. Eski imajına geri dönen Mardini tıraş olduğu anları ''Survivor dönüşü sakallara veda'' notuyla Instagram hesabından yayınladı.

Büyük bir heyecanla gittiği Survivor'dan zorlu ada şartlarına dayanamadığı için ayrılan Berdan Mardini, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye dönmüştü. Döner dönmez havalimanında annesi ve çocuklarıyla karşılaşan Mardini duygusal anlar yaşamıştı.

ESKİ İMAJINA GERİ DÖNDÜ

Berdan Mardini, Survivor'dan ayrıldıktan sonra adadayken uzayan sakallarını kesti. Eski imajına geri dönen Mardini sakallarını kestiği anları Instagram hesabından paylaşarak, ‘Survivor dönüşü sakallara veda’ notunu düştü.


15 günde 6 kilo verdiğini söyleyen şarkıcı, Survivor'a veda ettikten sonra yarışmadan şu sözlerle bahsetmişti: “15 günlük süre zarfında 6 kilo verdim. Anamın yemeklerine hasret kaldım. Kokonat yemekten sürekli cırcır oldum. Ben size daha ne söyleyeyim arkadaşlar. Hep rivayettir dolaşır ya ‘Orada kesin arkadan Yemek veriyorlardır’ diye, o söyleyen arkadaşı yakalarsam öpeceğim. Survivor’da yemek verseler bana verirlerdi, birinin boğazını sıkacaktım artık. Bir 2 hafta daha kalsaydım birbirimizi yerdik orada artık”

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan Erkan Yolaç vefat etti Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu Borsa İstanbul'da yeni rekor
Sonraki Haber