Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı? 17 Mayıs Survivor Kim Elendi?

Survivor 2022'de ödül oyunu heyecanı sürüyor. 17 Mayıs Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana mücadele ettiği parkurda Survivor Evrim Keklik de bayıldı. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? 17 Mayıs Survivor kim elendi sorusu da yanıtını buldu. İşte Survivor'a veda eden isim...

Her bölümü ile bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de ödül oyunu heyecanı devam ediyor. 17 Mayıs 2022 Salı Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı sorusu da merak edildi. Hamburger ödüllü oyunda bir dinazorun iskeletini puzzle şeklinde düzenlemek de yer alıyor.

Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Gönüllüler takımının haftayı 6 eleme adayıyla bitirdiği yarışmada bu ödül oyununda galip olan taraf az sonra belli olacak. Ödül oyunu kadınlar mücadelesi devam ediyor.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star 2022'de devam eden dokunulmazlık ve ödül oyunları heyecan ve strese neden oluyor. Survivor Evrim Keklik, bugün yapılan ödül oyunu sırasında baygınlık geçirdi.

Survivor ödül oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu. 17 Mayıs Survivor kim elendi sorusu da yanıtını buldu. Yapılan SMS sıralamasına göre Survivor'a veda eden isim Survivor Seda Ocak oldu.

Survivor Eleme Adayları kim?

Eleme adaylarının tamamının Gönüllüler takımından çıktığı yeni haftada, Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı, Hikmet Tuğsuz, Ogeday Girişken, Avatar Atakan ve Berkan Karabulut eleme adayları oldu.

Aranan şahıs duvarın içinden çıktı! Ankara'da ekmeğe 2. zam geldi İsrail polisine bıçaklı saldırı düzenleyen Türk vatandaşı öldürüldü
Sonraki Haber