Survivor

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı.

Survivor'da takımlar değişti! Oyunda Seda çok kötü düştü...
Acun Ilıcalı açık açık anlattı! İşte çok konuşulan o yanıt! Hastane odasından keresini yayınlamıştı! Survivor Pınar yasta...
Survivor All Star'da yeni hafta heyecanı... Survivor All Star yeni bölümde neler yaşanacak? Survivor Yunus Emre'nin eşinden sert tepki! O yazıyı kaldırdı! Acun açıkladı: Survivor'a İstanbul'dan yemek sipariş edildi! Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'ya ödediği ücret belli oldu Sema ve Pınar birbirine girdi! Acil durum konseyi toplandı! Acun Ilıcalı, bombayı patlattı! Ronaldinho geliyor... Acun Ilıcalı açıklamıştı: Mesut Özil Survivor'a mı katılıyor? Adem Kılıçcı Survivor All Star'a gelmek için milyonlarca lira talep et 11 Şubat 2024 Survivor All Star'da neler yaşandı? Acun çıldırdığı anlar için ilk kez konuştu: Şok geçirirsiniz.. Survivor All Star'da hangi isim adaya veda edecek? Survivor'da olaylı gece: "Ne istiyorsunuz kavga mı kaos mu?" Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu? Ynus Emreye ne ceza verildi? 5 Şubat 2024 Survivor All Star'da kazanan kim olacak? Survivor All Star'da neler yaşanacak? İşte yeni bölümden ipuçları... Bugün Survivor All Star var mı? Survivor All Star'da Turabi ve Sercan Yıldırım arasında kavga! Survivor izleyicisi soruyor! Bu akşam Survivor All Star var mı? Survivor All Star'da adaya hangi isim veda edecek? Survivor All Star'da neler yaşanacak? İşte yeni bölümden ipuçları... Survivor'ın iddialı yarışmacısı Nagihan'ın gözyaşları sel oldu! Survivor All Star'da neler oluyor? Aleyna ve Pınar arasında gerginlik! Survivor'a hem yeni yarışmacılar katıldı hem de eleme adayı belli oldu 20 Ocak 2024 Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu? Acun açıkladı: Dominik'te heyecanlı dakikalar! Survivor All Star'da eleme heyecanı! Adaya hangi isim veda edecek?