Kudüs'te İsrail polisine bıçaklı saldırı düzenleyen Türk vatandaşının öldürüldüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kudüs’ün Eski Kent bölgesindeki Herod Kapısı yakınlarında bir polis memuruna bıçakla saldıran 34 yaşındaki Türk vatandaşı Hasan Saklanan, işgalci İsrail polisleri tarafından vurularak hayatını kaybetti. O anların görüntüsü ortaya çıktı.

Kudüs’te 34 yaşındaki Hasan Saklanan'ın, işgalci İsrail polislerine yönelik saldırısı sonrası vurularak hayatını kaybettiği anların görüntüsü ortaya çıktı.

Kudüs'ün Eski Kent bölgesindeki Herod Kapısı yakınlarında bir bıçaklı saldırı olayı meydana geldi. 72 saat önce İsrail'e gelen bir Türk vatandaşının görevli polis memuruna bıçakla saldırıp yaraladığı ve güvenlik güçleri tarafından vurularak öldürüldüğü aktarıldı.

ÜLKEYE 72 SAAT ÖNCE TURİST OLARAK GELMİŞ

İsrail güvenlik birimlerine dayandırılan habere göre 34 yaşındaki Türk vatandaşı Hasan Saklanan, ülkeye 72 saat önce turist olarak geldi. Yerel saatle 12.30 sularında gerçekleşen saldırıda 30 yaşlarında bir İsrail polisinin hafif şekilde yaralandığı ifade edildi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ TARAFINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Polise yönelik saldırının ardından Saklanangüvenlik güçleri tarafından vurularak öldürüldü.

Kudüs'te İsrail polisine bıçaklı saldırı düzenleyen Türk vatandaşının öldürüldüğü anların görüntüsü ortaya çıktı ile ilgili etiketler Kudüs İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.