Su grubu özellikleri... Su grubu burçları hangi burçlarla anlaşır?

Burç grupları içinde en tutkulu, duygularıyla temas halinde olan en duygusalı su burçlarıdır. Duygularının farkında olan su grubu burçları özellikleri ile diğerlerinden bariz bir şekilde ayrılır. Birçok kişinin farkına varamayacağı nüansları hissedebilirler. Peki su grubu buçlarını aradığı içsel mutluluğa, huzura kavuşturacak burçlar hangileridir? Su grubu özellikleri nelerdir? Su grubu burçları hangi burçlarla anlaşır?

Su grubu burçları hangi burçlarla anlaşır? Doğum haritasında su elementi güçlü olan kişilerin yer aldığı su grubu burçları derin, tutkulu ve saplantılı duygusal temasları ile en hassas burç grubudur. Su grubu özellikleri arasında duygusallık, içe dönüklük, ketumluk ve değişken ruh hali yazılabilir. Yengeç, Akrep ve Balık burçlarının ait olduğu su grubu burçları anlaşabildikleri burçlarla ömür geçirebilirler. Tabi ki kendilerini, duygu dünyalarını en iyi anlayan; aradıkları içsel mutluluğa kavuşturacak burçlarla! Peki su burçları ile hangi grup anlaşabilir? Su grubu özellikleri nelerdir?

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!