Sosyal medyanın yeni çılgınlığı: GetContact!

Türk sosyal medya kullanıcılarının yeni gözdesi, başka kişilerin rehberinde nasıl kayıtlı olduğunu gösteren 'GetContact' isimli uygulama! Kullanıcılar meraklarına yenilip kişisel bilgilerini verse de bu program oldukça tehlikeli.

GetContact uygulaması, birkaç gündür Türk sosyal medya kullanıcılarının büyük dikkatini çekmiş durumda. Uygulamayı indiren kullanıcılar, başka kişilerin rehberinde nasıl kayıtlı olduğunu görüntülüyor. İşte sosyal medyada "Kim beni nasıl kaydetmiş?" olarak adlandırılan GetContact uygulaması hakkında detaylar...

KİM BENİ NASIL KAYDETMİŞ?

"Kim beni nasıl kaydetmiş?" diye soranlardansanız, GetContact uygulaması bu hizmeti sunuyor. Uygulamayı indiren kullanıcılar, telefon numarasıyla veya Facebook hesabıyla sisteme giriş yapabiliyor.

Sisteme giriş yaptıktan sonra açılan arama ekranına numaranızı yazmak ve ardından Sorgula butonuna basmak yeterli oluyor. Sistem, havuzundaki numara ve isimler arasında yazdığınız numarayı araştırıyor ve bu numara ile eşleşen tüm kayıtları ekrana sunuyor.

GetContact uygulamasını edinmek için iOS cihazlar için App Store'dan, Android cihazlar için ise Google Play Store'dan arama yaparak indirmek mümkün.

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinin saati ve yeri belli oldu Diyarbakır'da kan donduran olay! Lise öğrencisi, müdürü bıçakladı! Merkez’den faiz oranlarıyla ilgili kritik açıklama geldi
Sonraki Haber