Sisam adası nerede? Sisam adası Türkiye’ye yakın mı?

Sisam adası nerede? Sisam adası Türkiye’ye yakın mı? İzmirde 6.6 büyüklüğünde hissedilen depremin merkezi olan Sisam adası nerede araştırılmaya başlandı. Diğer adı ile Samos olarakda bilinmektedir. Sisam adası nerede? Sisam adası Türkiye’ye yakın mı?

Sisam adası nerede? Sisam adası Türkiye’ye yakın mı? Birçok kişinin öldüğü ve yaralandığı İzmir ve İstanbul'da hissedilen depremin merkezi Sisam (Samos) adası nerededir?

Sisam (Yunanca'da Samos, Σάμος) Yunanistan'da, Ege Denizi'nde, Dilek Yarımadası'nın karşısında bir ada. Bu adanın en büyük yerleşim merkezi olan şehri, merkezi bu şehir olan ve Sisam adasını, Ahikerya adasını ve bölgedeki birkaç küçük adayı kapsayan idari bölgenin adıdır. 

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar...