Selin Ciğerci'den boşanan Gökhan Çıra baba oldu

İki kez evlendiği iş kadını ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'den 2 Eylül 2022'de boşanan 26 yaşındaki eski futbolcu Gökhan Çıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görenleri şoke etti. Selin Ciğerci'den henüz kısa süre önce boşanan ve isini gizli tuttuğu bir kadınla aşk yaşamaya başlayan Gökhan Çıra baba olduğunu duyurdu.

Cinsiyet değiştirdikten sonra nikah masasına oturduğu 38 yaşındaki Selin Ciğerci ile 2 yıllık evliliğini 10 Eylül 2021'de sonlandıran Gökhan Çıra, ünlü fenomenle 2022 Mayıs ayında yeniden nikah masasına oturmuştu. Evliliklerine ikinci bir şans veren Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra çifti yeniden boşanma kararı almış ve evliliklerini 2 Eylül 2022'de resmi olarak sonlandırmıştı.

YENİDEN EVLENMEYE HAZIRLANIYOR


Selin Ciğerci'den boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açan ve sevgilisinin kimliğini gizli tutan Gökhan Çıra geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından sürpriz bir paylaşıma imza atarak yeniden evleneceğini müjdelemişti. Sevgilisine evlilik teklifinde bulunan Gökhan Çıra, kendi parmağında ve sevgilisinin parmağında yüzük olan bir kareyi ''evet dedi'' notuyla yayınlamıştı. Aşk hayatında hızlı çıkan Gökhan Çıra'dan müjdeli haberler üst üste geldi. 


Gizli tuttuğu sevgilisiyle üçüncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanan eski futbolcu bugün sosyal medya hesabından şoke eden bir paylaşımda bulundu. Çıra, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı bir paylaşımla baba olduğunu duyurdu.

 KIZININ OLDUĞUNU DUYURDU


Selin Ciğerci'den boşandıktan kısa bir süre sonra ismini saklı tuttuğu bir kadınla aşk yaşamaya başlayan ve evlilik teklifinde bulunan Gökhan Çıra baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Kız bebeği olduğunu duyuran Çıra yaptığı paylaşıma şu notu düştü: ''Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim, ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızı. Hayatım hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim. Canım kızım hoş geldin. Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım.''

SELİN CİĞERCİ'DEN OLAY YORUM

Çıra'nın evliyken aldattığı gerekçesiyle boşandığı ve sonrasında yeniden evlenip boşandığı Selin Ciğerci, eski eşinin bu hareketinin hemen ardından Instagram hesabından "Pes" yazarak paylaştı. Ciğerci'nin bu paylaşımı eski eşi Çıra'nın baba olmasına tepki gösterdiği şeklinde yorumlandı.

Türk devletleri finansal birlikte hızlı adımlarla ilerliyor SÜLEYMANCILAR'A YENİ SUÇLAMA: ‘BAL’ DİYE NE SATTILAR? İstanbullular mumlarınızı hazırlayın: Elektrik kesintisi yaşanacak!
Sonraki Haber