Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra evleniyor

Daha önce Selin Ciğerci'yle iki kez nikah masasına oturan eski futbolcu Gökhan Çıra, boşandıktan kısa süre sonra yeni bir aşka yelken açmıştı. Gökhan Çıra, kimliğini gizli tuttuğu sevgilisine evlilik teklifi etti.

Selin Ciğerci ile 2 yıllık evliliğini 10 Eylül 2021'de sonlandıran Gökhan Çıra, 2022 yılının Mayıs ayında ünlü fenomenle ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Çift ikinci evliliklerini 2 Eylül 2022'de sonlandırmıştı. Gökhan Çıra'nın yalnızlığı kısa sürdü.

Selin Ciğerci'den boşandıktan kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açan Gökhan Çıra, sevgilisiyle ayna karşısında bir pozunu paylaşarak birlikteliğini ilan etmişti. Sevgilisinin kimliğini gizli tutan Gökhan Çıra'nın yanındaki kadının fenomen Sedef Bekiroğlu olduğu öne sürülmüştü. Gökhan Çıra'dan müjdeli haber geldi. 27 yaşındaki Çıra 3. kez evleniyor.

SEVGİLİSİNE EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ


Gizemli sevgilisine evlilik teklifinde bulunan Gökhan Çıra o anlarını Instagram hesabından "Evet dedi" notuyla paylaştı. Çıra'nın parmağında da yüzüğün olması ikilinin nişanlandığı iddiasına akıllara getirdi.

gökhan çıra

 

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra evleniyor ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Gökhan Çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.