SELÇUK BAYRAKTAR’DAN SİYASET YANITI: BANA OY VERİR MİSİNİZ?

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın siyasete gireceği yönündeki iddiaları değerlendirdi.

Siyasete atılıp atılmayacağına dair yanıt veren Bayraktar, dikkat çeken 'takoz' örneğiyle mücadelesini gözler önüne serdi:

''Uçaklarımız uçmaya devam edecekse elbette gerek yok ama birileri tutup garip garip bahanelerle bu işlerin önüne takoz koyacaklarsa o zaman mücadelenin her türlüsünü yaparız!''

Dikkat çeken açıklamayı değerlendiren Bozkurt, ''Bir dakikalık bir rehavet tüm çalışmaları akamete uğratabilirBirilerinin gizli ajandaları var. Bu ajandalarda Türkiye'yi emperyalistlerin kölesi yapmak istiyor. Terör örgütlerinin cirit atmasını istiyorlar. Bayraktar'ın 'takoz' örneği güzel bir örnek. Bayraktar o 'takoz'u koymak isteyenlere karşı 'Eğer onlar güçlenir ise siyasete girerim' diyor.'' dedi.

'Haberin Olsun'u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?