Sayan'a suikast emrinde bulunan zanlının kimliği ve konumu tespit edildi

Abdulkadir Aktürk isimli zanlı, sosyal medya üzerinden bir video mesaj yayınlayarak Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ı hedef gösterdi. Kendisi hakkında skandal ifadeler kullanan ve suikast çağrısı yapan zanlı için açıklamada bulunan Sayan, ''Devletimiz 2 saatte bu alçağın inini buldu. İsviçre'de yaşıyor'' ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, terör örgütü PKK'nın hedefi haline geldi.

Başkan Sayan'ı hedef gösteren HDP'li Abdülkadir Aktürk videolu mesaj yayınlayarak 'Sayan'ı susturun en fazla 20 yıl hapis yatarsınız' diye konuştu.

KİMLİĞİ VE KONUMU BELİRLENDİ

Suikast emri videosu üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, Aktürk'ün İsviçre'de yaşadığını tespit etti. Konuyla ilgili hukuki süreç başlatıldı.

''DEVLETİMİZ 2 SAATTE İNİNİ BULDU''

Skandal paylaşım hakkında sosyal medya üzerinden paylaşım yaan Sayan, ''Sayın bakanımızın talimatıyla, Ağrı İl Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere emniyet görevlilerinin titiz çalışması sonucu bu alçağın İsviçre’de yaşadığı, gerçek adının Abdulkadir Aktürk olduğu görülmüştür. Devletimiz 2 saatte bu alçağın inini buldu.'' ifadelerini kullandı.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?