Şarkılar Bizi Söyler neden yok? 4 Mart Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Sibel Can’ın programı Şarkılar Bizi Söyler’in 4 Mart akşamında yayından kaldırılıp kaldırılmadığı merak konusu oldu. Peki, Şarkılar Bizi Söyler neden yok?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamlarının en çok sevilen programlarından birisi olan Sibel Can’ın sunduğu Şarkılar Bizi Söyler’den bir son dakika haberi geldi. Bitlis’te askeri helikopterin düşmesi sonrasında 9 şehit haberi gelmesi herkesi derinden yaraladı.

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının sevilen programlarından Şarkılar Bizi Söyler programı bu akşam 4 Mart Perşembe gününde yayınlanmayacak. Bitlis’te askeri helikopterin düşmesi sonrasında 9 şehit haberi gelmesi ile Şarkılar Bizi Söyler programının yayından kaldırıldığı belirtildi.

Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölümünün gelecek hafta 11 Mart Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında olacağı ifade edildi.

TÜRK-İŞ'ten iş verenlere çağrı Avrupa’da Türkler Dornbirn Kültür Fuarı’nda buluşuyor Murat Bakan'ın İstanbul'da ele geçirilen silahlarla ilgili iddiası!
Sonraki Haber