Kanal D

Kanal D, Demirören Holding'in Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır ve 84 yerli ve 13 yabancı dizi ile, 93 yerli ve 9 yabancı dizi yayınlamış Show TV'den sonra en çok sayıda televizyon dizisi yayınlamış Türk televizyon kanalıdır. 2009 yılı itibarıyla Türkiye'de en çok izlenen kanal unvanını elde etmiştir.

Yargı yeni fragman yayınlandı! "Parçalamışlar kızımı Ilgaz"
Ceylin Ilgaz'dan ne saklıyor? Ceylin'in büyük sırrı ne? Yargı dizisi son bölümde neler yaşandı? Ceylin'in başı belada mı?
Yargı dizisi son bölümde neler yaşandı? Yargı dizisi katil kim? Geçtiğimiz hafta yeni isimler katılmıştı! Bir oyuncu daha katılacak... Senden Önce dizisi ilk bölümü yayında! Yargı dizisi Ceylin ve Ilgaz yolun sonuna geldi! Her şey bitti mi? Kanal D'nin fenomen dizisi için karar açıklandı! İnci Taneleri yeni bölümde neler yaşanacak? "Dilber sen yalancı mısın" İnci Taneleri dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi? Yılmaz Erdoğan'ın Dizisi İnci Taneleri dizisine sosyal medyada linç! Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Servet Operasyonu kadrosunda kimler var? Ne zaman yayınlanacak? Bir Derdim Var dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Arka Sokaklar yeni sezonu ne zaman başlayacak? Dilek Taşı dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi? 13 Temmuz TV'de bugün! İşte 13 Temmuz Perşembe TV YAYIN AKIŞI 8 Temmuz Cumartesi TV yayın akışı? FOX, TV8, Star TV, ATV, Kanal D TV' 7 Temmuz Cuma TV yayın akışı? 5 Temmuz Çarşamba TV yayın akışı? 5 Temmuz Çaşrmaba akşamı TV'de neler var? 4 Temmuz Salı akşamı TV'de neler var? Dönence dizisinin konusu ne? Dönence oyuncu kadrosunda kimler var? TV yayın akışı 14 Haziran Çarşamba! FOX, TV8, Star TV, ATV, Kanal D Bu akşam TV'de neler var? İşte 7 Haziran TV yayın akışı TV yayın akışı 5 Haziran Pazartesi! Bu akşam TV'de neler var? 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam hangi diziler var? Sevilen dizi erken veda etti! Final verecek... Aşk her şeyi affeder mi? 'Kraliçe' dizisi inceleme! Reyting sonuçları 27 Nisan 2023 Perşembe!