Sarıyer'de ortalık savaş alanına dönmüştü: Kamyonun uçma anları kamerada!

Sarıyer'de gece saatlerinde kontrolden çıkan kamyonun gecekondunun üzerine uçma anları güvenlik kamerasına yansıdı. O yola kamyonların girişinin yasak olduğu da öğrenildi.

This browser does not support the video element.

Kazım Karabekir Mahallesinde gece saat 03.15 sıralarında meydana gelen kazada, yokuş aşağı inen 34 FFS 404 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 4 kişinin yaşadığı gecekondunun üzerine uçmuştu.

Kazada, evde bulunanlardan Gülşah Yörük ile kızları Miray ve Melek Yörük yaralanırken, baba Kadir Yörük burnu dahi kanamadan kurtulmuştu. Kamyon sürücüsünün de yaralandığı kazada, 4 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, Gülşah Yörük'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

KAMYONUN UÇMA ANLARI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, yokuş aşağı süratli bir şekilde inen kamyonun önce yol kenarındaki bir otomobile, sonra bir gecekonduya çarptığı, son olarak da yolun altında bulunan bir başka gecekondunun üzerine uçtuğu görüldü.

KAMYONLARIN O YOLA GİRMESİ YASAKMIŞ

Öte yandan, kazanın meydana geldiği yol ile ilgili dikkat çekici bir detay ortaya çıktı. Yolun, kamyonların kullanımına kapalı olduğu, buna rağmen kamyonlar tarafından sık sık kullanıldığı öğrenildi.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ 

Gece saatlerinde meydana gelen kazanın izleri sabah gün aydınlanınca net bir şekilde ortaya çıktı. Gecekondudan geriye yalnızca bir duvar kaldığı görülürken, ekipler de enkaz kaldırma çalışmalarına devam etti.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"