İstanbul'da geceyarısı dehşet! Kamyon, gecekondunun üzerine uçtu! Yaralılar var...

Sarıyer'de gece saatlerinde korkunç bir kaza yaşandı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon, park halindeki otomobile çarptıktan sonra yol üzerindeki gecekondunun üzerine uçtu. Kazada gecekonduda yaşayan 4 kişi ve kamyon sürücüsü enkaz altında sıkıştı. Yaralılar itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Kaza, 03.15 sıralarında Sarıyer Kazım Karabekir Mahallesi Kuşdili Çıkmazı Sokak'ta meydana geldi.

Çuvalcı Sokak'ta yokuş aşağı seyir halinde olan, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 FFS 404 plakalı kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce park halinde bulunan 34 GB 3401 plakalı otomobile çarptı.

GECEKONDUNUN ÜZERİNE UÇTU

Ardından bir gecekondunun üzerinden geçerek Kuşdili Çıkmazı Sokak üzerinde bulunan gecekondunun üzerine uçtu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İstanbul'da geceyarısı dehşet! Kamyon, gecekondunun üzerine uçtu! Yaralılar var...

 GECEKONDUDA YAŞAYANLAR VE SÜRÜCÜ ENKAZ ALINDA SIKIŞTI

Kazada, gecekonduda yaşayan 4 kişi ve kamyon sürücüsü, enkaz altında sıkıştı. İtfaiye ekipleri kurtarma çalışması başlatırken, polis ekipleri çevrede önlem aldı. İtfaiye ekiplerince yapılan yaklaşık 30 dakikalık çalışma sonucunda Kadir, Gülşah, Miray ve Melek Yörük ile ismi öğrenilemeyen sürücü kurtarıldı. 4 yaralı hastaneye kaldırıldı. Kadir Yörük'ün kazadan yara almadan kurtulduğu bildirildi.

İstanbul'da geceyarısı dehşet! Kamyon, gecekondunun üzerine uçtu! Yaralılar var... - Resim : 2

 

İstanbul'da geceyarısı dehşet! Kamyon, gecekondunun üzerine uçtu! Yaralılar var... - Resim : 3

İstanbul'da geceyarısı dehşet! Kamyon, gecekondunun üzerine uçtu! Yaralılar var... ile ilgili etiketler Sarıyer gecekondu kamyon uçurum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.