Samsung' un sevimli ve zeki uzaylısı ile tanışmaya hazır mısınız?

Teknoloji lideri Samsung, geliştirdiği G∙NUSMAS isimli eğlenceli ve sıra dışı bir sanal avatar geliştirdi. Uzak bir gezegenden gelen tuhaf ama zeki uzaylı ile Y ve Z kuşağı müşterileriyle daha yakın iletişim kurmayı amaçlıyor.

Samsung'un milyonlarca müsterisi ile yakın iletişim kurmasında büyük faktör olmasını hedaflediği ‘G∙NUSMAS’ adındaki yeni sanal karakter, Dünyaya 100 milyon ışık yılı uzaklıktaki Nowus-129 gezegeninden geliyor. Üstelik, bu gezegenin adı Samsung’un Güney Kore’deki adresi olan 129 Suwon’un tersten yazılmış hali olarak dikkatleri çekiyor.

Bir dizi gizemli olay sonucunda Samsung’a gelen bu tuhaf yaratık, çok gizli bir görevde mühendis olarak çalışıyor. G∙NUSMAS, yaratıcılığa ilham kaynağı olan ve kullanıcıları güçlendiren yenilikçi teknolojilerin geliştirilmesi için şirkette çeşitli görevler üstleniyor.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!