Samsung' un sevimli ve zeki uzaylısı ile tanışmaya hazır mısınız?

Sevimli avatar şarkı söyleyecek, monitörlerin etrafında hoplayıp zıplayacak, akıllı telefonların ekranlarının üzerinde dans edebilecek.

Samsung, G∙NUSMAS’ın hikâyesini, doğumundan itibaren dünyaya yanlışlıkla gelmesini de anlatan bir dizi kısa video yayınlamayı planlıyor. Böylece, G∙NUSMAS’ın yolculuğuna kullanıcıların da katılması amaçlanıyor. Kullanıcılar, G∙NUSMAS’ı Samsung Genel Merkez Binasında çalışırken, oyun oynarken ve farklı şeyler deneyimlerken takip edebilecek. Yayınlanacak videolarda G∙NUSMAS, renkli ve neşeli karakteriyle, Samsung cihazlarıyla etkileşime geçecek, şarkı söyleyecek, monitörlerin etrafında hoplayıp zıplayacak, akıllı telefonların ekranlarının üzerinde dans edebilecek.

"Bu tuhaf ama zeki uzaylıya, Samsung’un farklı yönlerini herkese anlatma görevi verdik."

Samsung Electronics Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Global Pazarlama Bölümü Başkanı YH Lee, G∙NUSMAS ile ilgili olarak şunları söyledi: “Müşterilerimizin Samsung’a olan sevgi ve ilgisini yansıtan ve internette dolaşan bir görselden yola çıkarak, arkadaş canlısı ve sevimli bir avatar tasarladık. Bu tuhaf ama zeki uzaylıya, Samsung’un farklı yönlerini herkese anlatma görevi verdik. Umuyoruz ki kullanıcılarımız bu sayede markamızla daha samimi bir yakınlık kuracak.” 

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! Havuz başında mayolu defile...