RAMAZAN HOCA İSTANBUL FATİH’TE ÖLDÜRÜLDÜ! RAMAZAN PİŞKİN’İ KİMLER TEHDİT EDİYORDU?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Fatih'te Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın öldürülmesini, CHP'de aday gösterilmeyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin CHP'ye afiş intikamını ve FETÖ ile PKK’nın ortak yayında ABD itirafını değerlendirdi.

''RAMAZAN PİŞKİN'İ BİRİLERİ DAHA ÖNCEDEN RAHATSIZ ETMİŞ''

Bozkurt, ''Ramazan Pişkin dervişler gibi bir yaşantı sürmüş. MOBESE kayıtlarında Ramazan Hoca'nın katiline dair bilgiler tespit edildi. Zeytinburnu'ndan yürüyerek gelmiş. Ramazan Hoca'nın konuşmalarında kimleri rahatsız edebileceği belli. Dinimizi kendi çıkarları çerçevesinde kullananlara, bazı kürt kökenli vatandaşlara ve FETÖ'ye karşı mücadele yürütmüş. Ramazan Pişkin'i birileri daha önceden rahatsız etmiş. Zeytinburnu, DEAŞ gibi terör örgütlerinin üreme potansiyeli olan bir yerdir.

''HDP'Yİ 3 SENEDİR KAPATMAYAN ANAYASA MAHKEMESİ CAN ATALAY İLE İLGİLİ ARKA ARKA KARARLARI NASIL ALDI?''

Anayasa Mahkemesi Anayasa'ya karşı geliyor. Milletvekili başvurusu yapıldığında yolsuzluk gibi ağır suçlar işleyene şerh geliyor. Terör ve devletin birliğini bozanlar neden listeden ayıklanmıyor. Can Atalay kararı tam seçim öncesine denk geldiği için birileri bundan bir şey çıkartmaya çalışıyor. HDP'yi 3 senedir kapatmayan anayasa mahkemesi Can Atalay ile ilgili arka arka kararları nasıl aldı? Dikkat çekici bir hız.HDP'yi 3 senedir kapatmayan anayasa mahkemesi Can Atalay ile ilgili arka arka kararları nasıl aldı?

''İMAMOĞLU İÇİN SONUN BAŞLANGICIDIR''

Eş genel başkan neden kötü söz? DEM'li söyleyince normal karşılıyorlar, Akşener söyleyince 'kötü söz' diyorlar. İmamoğlu DEM'lilerden korkar. DEM Parti, mevcut muhalefet yapılanmalarından daha akıllı ve stratejik hareket ediyor. DEM Parti'nin Demirtaş'ın başvurusundan haberdar olmadığına inanmıyorum. Taktiksel bir hamle ile CHP'nin elini iyice zayıflatmak için hamle yaptılar. Bugün başkanlık noktasında İmamoğlu için sonun başlangıcıdır. İmamoğlu ya terör örgütünün tüm taleplerini kabul edecek, ya da seçime bağımsız girecek ve kaybedecek.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!