Raflardaki en iyi 8 erotik roman!

Roman türünün varlığından bu yana pek çok farklı kategori olduysa da erotik romanların adı her zaman daha az geçer. Raflardaki 8 erotik içerikli romanı sizler için derledik.

Harika Çapkın (Christina Lauren)

Listeye bir çok satanla başlayabiliriz. Bir bestseller olan Harika Çapkın’da herkesin gözdesi olan bir adamla, asosyal bir kadının arasında gelişen ilişkiyi göreceksiniz. Yirmi dört yaşındaki Hanna bir bilimcidir ve işiyle o denli ilgilenir ki insanlar arasına çıkmamaya başlar. Ağabeyi kendi arkadaşı olan Will ile biraz vakit geçirmesini tavsiye eder. Will; Hanna küçükken onlara misafirliğe gelen şu yakışıklı oğlandır. Şimdi otuz birinde olan Will ile Hanna arasında başlayan sosyalleşme ilişkisi giderek ‘’aşk’’a dönüşmeye başlar. Eser tutkulu bir aşkla erotizmin bir araya geldiği, oldukça insancıl bir ilişkiyi şahane bir dille gözler önüne seriyor.


"Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım" Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Galatasaray para basıyor! 2.5 milyar TL'lik dev gelir kasaya girecek Memur ve emeklilerin gözü zam oranlarında!