Okan Buruk'u Sivasspor maçı öncesi şaşırtan olay: "Bunu beklemiyorduk, geçen hafta 4'lüyle kazanmışlardı"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Sivasspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Sacha Boey ve Kaan Ayhan'ın sakatlıkları hakkında bilgi verirken, rakipleri Sivasspor hakkında da şaşırdığı bir durumu söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sivasspor maçı öncesi sarı-kırmızılı takımın gündemindeki konular hakkında açıklama yaptı.

KANDİL VE AHMET ÇALIK SÖZLERİ

Okan Buruk sözlerine "Birincisi bugün Regaib Kandili. Tüm İslam aleminin Regaib Kandili'ni kutlarım. İkincisi Ahmet Çalık'ı anıyoruz, aynı acıyı hala yaşıyoruz. Onun anısına siyah formayla çıkıyoruz." diyerek başladı.

SACHA BOEY AÇIKLAMASI

Sakatlıklarla ilgili konuşan Okan Buruk "Sivas deplasmanı her zaman zorlu, özellikle de kışın. Kar yağışı yok, bu anlamda mutluyuz. Zemin çok iyi değil ama oynanacak bir zemin, belki maç içinde yıpranabilir. Çok uzun bir süremiz olmadı ama geri dönenler var, tekrar Sacha Boey oynatmayı hedefliyorduk, ayağında ağrısı oldu, bırakmak zorunda kaldı, oynayamayacak durumda olduğunu söyledi." dedi.

KAAN AYHAN NEDEN YOK?

Sacha Boey'in ardından Kaan Ayhan'ın da sakatlığı hakkında bilgi veren Okan Buruk "Kaan'ı antrenmanda denedik, biraz ağrısı vardı, bugünü bekledik. Oynayabilecek durumda olmadığını gördük. Dün zaten Ali Turap'la çalıştık, hazırladık. Uzun süredir bizimle, bizim oyun felsefemizi, stratejimizi bilen bir oyuncu. Fırsat onun ayağına geldi. İyisini yapacağını düşünüyorum. Eksiklerimiz var ama geçen maç takım olduğumuzu gösterdik. Bugün yine hedefimiz, Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"SİVASSPOR, BİZİ ŞAŞIRTTI"

Sivasspor'un sahadaki dizili hakkında açıklama yapan Okan Buruk "Rakibimizin bizim için sürpriz olan 5'li savunmayla çıkacaklar. Daha defansif bir takım olacak. Maça gelince bizi şaşırtan şey bu. Geçen hafta 4'lü ile kazandılar, bu hafta 5'li savunma yapacaklar. Rakibin ikinci topları, geçiş oyunları üzerine yoğunlaşacak. Bu da bildiğimiz şeylerden biri. Adapte olmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

"HEDEFİMİZ 24. ŞAMPİYONLUK"

Okan Buruk son olarak "Burası Galatasaray! Kadroda olan her oyuncu kendini en iyi şekilde hazır tutmak zorunda, biz de hazırlamak zorundayız. Görevimiz bu. Galatasaray formasının verdiği motivasyon bambaşka. Taraftarlarımız hep destekliyor. Onların da hazırlaması çok farklı. Biz bu kimlikle, Galatasaray kimliğiyle devam etmek istiyoruz. Hedefimiz 24. şampiyonluk. Tüm oyunculara ihtiyacımız var. Geniş kadroları bu yüzden kuruyoruz. Bu sezon 31. maçımıza çıkıyoruz. Buna hazırdık. Bazen çok fazla oyuncumuz oldu, bugün çok fazla eksik var. Başlayan oyuncular var, sonradan devam edecek oyuncular var. Biz kulübedeki gençlere güveniyoruz. Onlarla uzun süredir çalışıyoruz. Görev verildiğinde en iyisini yapacaklarına inanıyoruz." dedi.

İstanbullular hazırlanın: Elektrik kesintisi yaşanacak! Otobüs şoförüne silahlı saldırı! 6 el ateş etti Limonda yasaklı madde tespit edildi!
Sonraki Haber