Okan Buruk

Okan Buruk 19 Ekim 1973'de doğmuştur Türk orta saha oyuncusu. 2006/2007 sezonu itibariyle Galatasaray Spor Kulübü'nde forma giymektedir. İlk olarak Büyükçekmece'de yerel bir kulüp olan Karadeniz İdman Ocağı'nda oynadı.

Galatasaray'ın ilk transferi belli oldu! Okan Buruk yıldız ismi istedi
Galatasaray çıldırdı! Bu yaz kasaya 80 milyon euro bonservis girecek Okan Buruk: 7 puanlık farkla hafta sonuna giriyoruz!
Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Okan Buruk'un sözleşme detayları ortaya çıktı Galatasaray'a 40 milyon euroluk 8 numara geliyor! Bitti bu iş... Galatasaray'da şok gerçek ortaya çıktı! Sözleşmesi ortaya çıktı... Galatasaray'da Wilfried Zaha kulübeye hapsoldu Sosyal medyayı yıktı: "Dries Mertens bizimle dalga mı geçiyorsun?" Canlı yayında şok sözler: "Okan Hocam bu adamı kutlamalara sokma!" Olay yaratan açıklama: "Bir daha Hakim Ziyech'i ilk 11'de başlatma" Galatasaraylıları korkutan Okan Buruk teklifi! Talipleri artıyor... Okan Buruk: Mayıslar bizimdir! Galatasaray'dan flaş Okan Buruk kararı! Sözleşme imzalanmayacak Galatasaray'ın Pendik 11'i belli oldu! İşte Kerem Aktürkoğlu kararı Futbolculardan sonra sıra Okan Buruk'ta! Zamlı yeni sözleşme... Herkes Kerem Aktürkoğlu derken Okan Buruk'un gözdesi veda ediyor Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Galatasaray kendi Sebastian Szymanski'sini buldu! İmza atmaya geliyor Canlı yayında Hakim Ziyech için şok sözler: "Soruşturun bu adamı" Okan Buruk'tan şampiyonluk açıklaması: Tekrar istiyoruz! Galatasaray'ın Alanya maçı 11'i belli oldu! Kerem Aktürkoğlu kararı... Okan Buruk'tan Sergio Oliveira'ya af yok İspanyollar duyurdu! İşte Galatasaray'ın yeni Wesley Sneijder'ı Galatasaray'a ceza yağdı! Okan Buruk'a 2, Kaan Ayhan'a 1 maç men Okan Buruk geri çağırdı, İngilizler transfere el attı Her şey buraya kadarmış! İşte Galatasaray'dan ayrılacak 4 yıldız isim Okan Buruk: Fenerbahçe ile oynamayı çok isterdik! Okan Buruk tüm hazırlığını Süper Kupa zaferi için yapıyor Galatasaray'a 16 milyon euroluk yıldız orta saha geliyor! İşlem tamam