Oğulcan Engin'le ayrıldığı iddiasına Miray Daner'den fotoğraflı yanıt

Seda Sayan'ın 1990-1995 yılları arasında evli olduğu Sinan Engin'den dünyaya gelen 32 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin ile yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan genç oyuncu Miray Daner, haklarında çıkan ayrılık iddialarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanladı.

İki yıldır aşk yaşayan Oğulcan Engin ile Miray Daner'in ayrıldığı öne sürülmüştü. Oğulcan Engin'in, Miray Daner'in 2 yıl önce kısa bir süre görüştüğü iş adamına gönderdiği mesajı yakaladığı ve ilişkisini noktaladığı iddia edilmişti. Aralarında yaşanan tartışmanın ardından yollarını ayırdıkları konuşulan çiftle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 

MİRAY DANER AYRILIK İDDİALARINI BÖYLE YALANLADI!


Haklarında çıkan iddialarla ilgili sessizliğini koruyan ikiliden ilk hamle 24 yaşındaki oyuncu Miray Daner'den geldi. Medcezir, Vatanım Sensin, Saygı, Kuş Uçuşu gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan genç oyuncu Miray Daner ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt verdi.


Oğulcan Engin ile çekilen siyah beyaz romantik bir karesini 1,4 milyon takipçili Instagram sayfasından paylaşan Daner, söz konusu paylaşımına da beyaz kalp emojisi eklemeyi ihmal etmedi. Böylece çift haklarında çıkan iddiaları yalanlamış oldu.

Çağlar Söyüncü kariyerinde bir ilki başardı "Türkiye adına tüm dünyaya örnek bir operasyon" Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri başvurusunda son günler
Sonraki Haber