Nedim Şener, Semra Güzel'in fotoğraflarını yorumladı: Terör propagandasının en kolay yapıldığı yer

Gazeteci yazar Nedim Şener, TVNET'in canlı yayınında, SuperHaber yazarı gazeteci Ceyhun Bozkurt'un ortaya çıkardığı HDP'li vekil Semra Güzel'in PKK kamplarındaki fotoğraflarını değerlendirdi. Şener, fotoğrafları 'malumun ilamı' olarak yorumladı ve Meclis'in terör örgütü propagandasının en kolay yapıldığı yer olduğunu söyledi.

This browser does not support the video element.

SuperHaber yazarı gazeteci Ceyhun Bozkurt, HDP milletvekili Semra Güzel'in PKK kampında terörist sevgilisi ile fotoğraflarını ortaya çıkarmıştı.

Gazeteci ve yazar Nedim Şener, TVNet'te yayınlanan Netbakış programında, Superhaber'in ortaya çıkardığı o fotoğrafları değerlendirdi.

Türkiye'de terör propagandasının en kolay yapıldığı yerin TBMM olduğunu söyleyen ve örnekler veren Nedim Şener, "HDP isimli PKK şubesi; terör propagandasına etkili bir biçimde devam ediyor. Ortaya çıkan fotoğraflar malumun ilamından başka bir şey değil." dedi.

İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında dans "Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi!