'Pensilvanya'da dört yılan başı birbirini sokuyor. Gülen'in öldüğüne dair mesajlar FETÖ operasyonu'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde,  Rusya - Ukrayna krizinde rol oynayan ABD'nin gelecekteki yeni planlarını, FETÖ’nün ABD’deki yayıncıları Tughra Books, The Fountain Dergisi ve Blue Dome Press’in Fetullah Gülen için yayımladığı taziye mesajı ile FETÖ'nün içindeki çatışmalarını masaya yatırdı.

"YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GAYRİNİZAMİ HARP UNSURLARI DAHİL NE VARSA DERİN DEVLETLER ADINA CİNAYETLERİN İŞLENECEĞİ BİR SÜREÇ YAŞAYACAĞIZ"

Nedim Şener, "Yeni dünya düzeninde gayrinizami harp unsurları dahil ne varsa derin devletler adına cinayetlerin işleneceği bir süreç yaşayacağız. ABD uzaktan hiçbir konvansiyonel risk almadan, İngiltere ile beraber AB'y koluna takarak Asya'da bir savaş yarattı.

"PENSİLVANYA'DA DÖRT YILAN BAŞI BİRBİRİNİ SOKUYOR"

Öldüğüne inanmıyorum. Taziye metinlerine bakıldığı zaman tam bir FETÖ operasyonu olduğunu anlıyorsunuz. Bu örgüt içi bir operasyon. Çürümüş bir FETÖ var. Pensilvanya'da dört yılan başı birbirini sokuyor. Gülen'in ölüsü üzerine tepinip örgütü ele geçirmeye çalışıyorlar. Bu Cevdet Türkyolu'na karşı olanların yaptığı bir operasyon. Mustafa Özcan grubu olabilir. Zehirlenme iddialarında videoyu Cevdet Türkyolu yayınlamıştı. Belli ki çatışma devam ediyor, şimdi de Mustafa Özcan grubu yeni kuruluşları adı altında taziye mesajı yayımladı." ifadelerini kullandı.

"YAŞANAN SÜREÇTE TÜM DEVLETLER SATRANÇ TAHTASINDA NASIL PİYON OLDUKLARINI BİR KEZ DAHA GÖRDÜM"

Mete Yarar, "ABD Ukrayna'yı savaşın içinde tutmak için irade gösterirse Biden'ın Rusya'yı yalnızlaştırma ve enerji piyasasından çıkarma planı tutmuş olacak. Yaşanan süreçte tüm devletler satranç tahtasında nasıl piyon olduklarını bir kez daha gördü. Görüşmelerde onurlu barış için önemli bir faktörü değerlendireceklerini düşünüyorum. Savaşın mutlak kaybedenleri Rusya ile Ukrayna." sözlerini kullandı.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?