Müjdeyi Selçuk Bayraktar verdi: Bayraktar AKINCI B atış testlerini başarıyla tamamladı

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI B'nin Yüksek İrtifa Ağır Faydalı Yük ve TEBER-82 Güdüm Kiti ile Atış testlerini başarıyla tamamladığını duyurdu. Bayraktar atış görüntülerini de sosyal medyadan paylaştı. Videoda, AKINCI B'deki şehit Eren Bülbül detayı dikkat çekti.

This browser does not support the video element.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI B'nin yüksek irtifa ağır faydalı yük ve TEBER-82 Güdüm Kiti ile atış testlerini başarıyla tamamladığını açıkladı.

Selçuk Bayraktar, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Bayraktar #AKINCI B, Yüksek İrtifa Ağır Faydalı Yük ve TEBER-82 Güdüm Kiti ile Atış testlerini başarıyla tamamladı #MilliTeknolojiHamlesi." dedi.

AKINCI B'DE EREN BÜLBÜL DETAYI

Videoda, AKINCI B'deki şehit Eren Bülbül'e gönderilen selam da dikkat çekti. TİHA'nın üzerinde "11.08.2017 Eren Bülbül. İyi ki varsın Eren. 24.06.2022" yazısının olduğu görüldü.

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?