Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Hava sıcakları ne zaman artacak?

Türkiye mart sonu itibarıyla soğuk havanın etkisi altına girmiş, yer yer bazı illerde kar yağışı nedeniyle okullar dahi tatil edilmişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda, mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının hafta sonunda batı kesimlerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına yer yer üzerine çıkacağının tahmin edildiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Güney Ege kıyıları, Batı Akdeniz'in kıyı kesimleri, Batı Karadeniz (Sinop dışında), Kocaeli, Sakarya, Trabzon, Batman ve Siirt çevreleri ile ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Anadolu'nu doğusu ve Artvin çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"