'İki gün boyunca etkili olacak'

Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yurt genelinde güneşli bir havanın olacağını ancak yarından sonra yağışların yeniden geri döneceğini bildirdi. Yağışların özellikle yurdun batı bölgelerinde etkili olacağının belirtildiği tahminlerde, İstanbul'da iki gün boyunca yağış beklendiği bilgisi de yer aldı. Peki 12 Ekim 2020 hava durumu nasıl? İşte detaylar...

Geçen hafta sağan yağış ve dolu uyarılarıyla geçen günlerin ardından yağışlar yarın geri dönüyor.

YAĞIŞLAR 2 GÜN ETKİLİ OLACAK

Marmara ve Ege Bölgesi’nde kendini gösterecek olan yağışlar 2 gün süresince etkili olacak ve daha sonra Karadeniz’in kıyı bölgelerine yayılacak. Yağışların hafta ortasından sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

SİS VE PUS DA BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt genelinde yağış beklenmiyor.

Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber