Mete Yarar'dan teröre sert tepki: Teröristlerin siyasi uzantılarının Ankara'da parmak sallamasına izin verirseniz şehit haberleri gelir!

9 şehit verdiğimiz acı gecede canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulunan Mete Yarar, CHP'nin DEM Partilileri kırmızı halılarla karşılamasına da gönderme yaptı. Yarar'ın "Teröristlerin siyasi uzantılarının Ankara'da parmak sallamasına izin verirseniz, kırmızı halılarla karşılarsanız şehit haberleri gelir. " sözleri dikkat çekti.

Terör örgütü PKK, Kuzey Irak'taki bir üs bölgesine sızmaya çalıştı.

Sızma girişimi sırasında çıkan çatışmalarda 9 Türk Silahlı Kuvvetleri personeli şehit oldu. Çatışmalarda 4 personel de yaralandı.

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, acı gecede çıktığı canlı yayında teröre ve destekçilerine sert tepki gösterdi. 

"Teröristlerin siyasi uzantılarının Ankara'da parmak sallamasına izin verirseniz, Irak'ta da bu saldırıya uğrarsınız." diyen Yarar, DEM Partililerin CHP'ye gelirken kırmızı halı ile karşılanmasına da gönderme yaptı. 

CHP'NİN DEM PARTİLİLERİ KIRMIZI HALILARLA KARŞILAMASINA TEPKİ

Yarar'ın "Kırmızı halılarla karşılıyorsunuz. Şeffaf ilişkiler kuruyorsunuz. Memleketin bin yıllık tarihini hesabını sordurmaya başlıyorsunuz. Tarih sizin benim namusum. Bu ülkenin toprakları kadar bu ülkenin tarihi de namusu. " sözleri dikkat çekti. 

"SİZ NEREDEN BULUYORSUNUZ BU KADAR CÜRRETİ?"

İşte Mete Yarar'ın acı gecede canlı yayındaki sözleri: 

"Mesele şu, Hisar'dan toprak alacağını hissettiren bizlerde ne hata var? Oraya gelerek buradan bir başarı elde edeceği işaretini nereden aldı bu adamlar?

Yaklaşık 15 günden beri tartışmalara bakın. Büyük büyük parmak sallamalar. Geçmişle hesaplaşmalar. Bin yıllık hesapların dökülmesi.

Şu 15 günden beri dinlediğim hikayelere bakıyorum. Bu kavgayı Mehmetçik mi yapsın? Nasıl olsun yıkıyoruz her şeyi üzerlerine, bu tartışmayı da onlar mı yapsın?

Bu kadar rahat parmak sallanan bir ülke görmedim. Arkadaşlar siz nereden buluyorsunuz bu kadar büyük cürreti?

"KIRMIZI HALILARLA KARŞILIYORSUNUZ..."

Memleketin göbeğinde Ankara'da bu kadar rahat parmak sallarsatırsanız, Irak'ta da bu saldırıya uğrarsınız. Basmayın damarıma. Ankara'nın göbeğinde parmak sallattırıyorsunuz. Kırmızı halılarla karşılıyorsunuz. Şeffaf ilişkiler kuruyorsunuz. Memleketin bin yıllık tarihini hesabını sordurmaya başlıyorsunuz. Tarih sizin benim namusum. Bu ülkenin toprakları kadar bu ülkenin tarihi de namusu. "

Türkiye, İsrail ile olan ticaretini tamamen durdurdu Bayraktar TB3 SİHA yerli motor ile rekor irtifaya çıktı 'Maden Kanunu' teklifi Meclis'te kabul edildi
Sonraki Haber