Mesaj İmamoğlu ve Özel'e... Kılıçdaroğlu 'Kurtla kuzuyu yiyip çobanla yas tutanlara' seslendi

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay sonrası sahaya inmemesini eleştirenlere dikkat çeken bir yanıt verdi. İmamoğlu ve Özel'i ima eden Kılıçdaroğlu " Kurtla kuzuyu yiyip, çobanla yas tutanlara" cümlesi ile başlayan yazısında 4 madde sıraladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz haftalarda, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan randevu talep etmesiyle görüşmüşlerdi ve o görüşmede Özel, Kılıçdaroğlu’ndan sahaya inmesini talep etmişti.

Ancak Kılıçdaroğlu sahaya inmedi ve bu süreçte bazı eleştirilerle karşılaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından son olarak kurultay sürecinde değişimi destekleyen Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'e cevap vererek ‘kurtla kuzuyu yiyip, çobanla yas tutanlara’ cümlesi ile başlayan yazısında 4 madde sıraladı.

Kılıçdaroğlu, “Hiç kimse bana, partimin kurumsal kimliğini, kasaba kurnazlığı ile çiğnetemez ve yıprattıramaz! Partimiz 100 yıllık bir çınardır, çok saygın bir Genel Başkan’ı, üzerinde üye ve delege iradesinin tecelli ettiği Parti Meclisi, emektar ve vatansever parti örgütleri vardır. diye yazdı.

"ÜLKE GÜNDEMİNİ ASILSIZ İFTİRALARLA DEĞİŞTİRMENİN ANLAMI YOKTUR"

Ülkenin gündeminin enflasyon ve yerel seçimler olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, “Ülke gündemini asılsız iddia ve iftiralar ile değiştirmenin anlamı yoktur” ifadelerini kullandı.

İSMAİL SAYMAZ'DAN KILIÇDAROĞLU'NA: ANKARA'YA NEDEN GİTMİYOR?

Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamayı, gazeteci İsmail Saymaz’ın Sözcü TV’deki “Neden Kemal Kılıçdaroğlu ıslık çalarak geziyor? Hadi diyelim İmamoğlu’na kızgın, Ankara’ya neden gitmiyor?” sözleri nedeniyle yaptığı iddia edildi.

Tarımsal üretimde kullandırılacak kredilere ilişkin esaslar belirlendi Meteoroloji'den o bölgeye fırtına uyarısı BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim!
Sonraki Haber