Mert Hakan Yandaş: Sonuç alamadık ama abartıldığı kadar kötü oynayan bir Fenerbahçe yok

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, derbi için “Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Tüm odaklanmamız bu yönde. Geçmişi unuttuk diyebilirim. Kaybedilmiş bir şey yok. Herkes çok kötü şeyler yazıyor ama lig uzun bir maraton. Geçen sene son 10 haftada 8 puan farkı kapattık. İnandığımız sürece yapamayacağımız bir şey yok” dedi.

Süper Lig’in 13’üncü haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Sntrenmanın ardından Mert Hakan Yandaş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Pazar günü oynanacak olan derbiyle ilgili olarak düşüncelerini paylaşan tecrübeli orta saha, “Türkiye’nin en önemli maçlarından birisi. Camiamız ve taraftarlarımız ayrıca bizler açısından da çok büyük önem taşıyor. Bütün hafta boyunca çok iyi çalıştık. Maçı ilk günden beri takım olarak yaşıyoruz. İnşallah pazar günü bizim için güzel olur ve mutlu olarak evimize döneriz” diye konuştu.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı