Melis Sezen Elleri Neden kırmızı? Sadakatsiz Derin'in elleri neden hep kırmızı?

Melis Sezen'in Elleri Neden Kırmızı sorusunun yanıtı haberimizde. Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Sezen elleri neden hep kırmızı? İzleyicilerin merak konusu olan durumla ilgili sosyal medyada birçok paylaşım da yapılıyor. Peki Sadakatsiz Derin'in elleri neden kırmızı?

Çarşamba akşamları ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Sezen'in elleri neden hep kırmızı sorusu sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu.

MELİS SEZEN ELLERİ NEDEN HEP KIRMIZI?

Derin karakterini canlandırdığı performansıyla dizinin takipçilerinden her hafta tam not alan Melis Sezen'in ellerinin kırmızılığı sosyal medyada çok konuşuldu.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"