Mark Zuckerberg ile Priscilla Chan'ın 3'üncü bebekleri dünyaya geldi

Facebook'un kurucusu ve Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg 3'üncü kez baba olmanın heyecanını yaşadı. 2012 yılında çocuk doktoru Priscilla Chan ile evlenen Mark Zuckerberg'in bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi.

Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan üçüncü kez anne baba oldu. Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Zuckerberg, kızının adını da açıkladı. Zuckerberg, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla üçüncü kez baba olduğunu duyurdu.

KIZINA 'AURELİA' ADINI VERDİ


Eşinin bebeğiyle birlikte olduğu kareyi de paylaşan 38 yaşındaki Zuckerberg "Dünyaya hoşgeldin Aurelia Chan Zuckerberg!" ifadelerini kullandı. 2012 yılında evlenen çiftin August ve Maxima adında iki kız çocuğu daha bulunuyor.

 

Zuckerberg 3'üncü kez baba olacağını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. Eşinin karnını tuttuğu bir karesini yayınlayan Zuckerberg paylaşımına "Sevgiler bol. Max ve August'un gelecek yıl yeni bir kız kardeşi olacağını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum" notunu düşmüştü.

2 Mayıs 2024 Perşembe TJK at yarışı sonuçları açıklandı! Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler kararı! 3 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı!
Sonraki Haber