Maria ile Mustafa Haşmet Yalçınoğlu kimdir? Haldun Boysan kimdir öldü mü? Neden yok?

Maria ile Mustafa dizisi Haşmet Yalçınoğlu (Haldun Boysan) kimdir sorusunun cevabı merak edilmekte. Maria ile Mustafa dizisinde Haşmet gerçek adı ve soyadı ne? Haldun Boysan kaç yaşında, nereli? Öldü mü? Neden yok? Evli mi? Oynadığı diziler hangiler? İşte detaylar…

Maria ile Mustafa dizisinde Haşmet Yalçınoğlu karakterini canlandıran Haldun Boysan, Yalçınoğlu ailesinin reisidir. Astığım astık, kestiğim kestik bir baba be aynı zamanda sert bir kocadır. Sözünün üstüne söz söyletmeyen, kendi doğruları dışında hiçbir şeyi umursamayan, huysuz, geçimsiz, haris bir adamdır. Birlikte doğup büyüdüğü ve bir zamanlar can dostu olan Kudret Candemir'in de en ezeli rakibi ve düşmanıdır.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek?