Kurum'u eleştirip, İmamoğlu'na sahip çıktı! Yeniden Refah'ın Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın kirvesi İsmet İnönü çıktı!

CHP'nin fonladığı Halk TV'de Murat Kurum'u eleştirerek İmamoğlu'na sahip çıkan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan'ın kirvesinin İsmet İnönü olduğu ortaya çıktı. Milli Görüş ile bir bağı olmadığı öğrenilen Doğan'ın Mason-Rotary kulübünün gençlik derneği Rotaract’ta konferans verdiği ve derneğe danışmanlık yaptığı belirtildi.

CHP'nin fonladığı Halk TV'de katıldığı bir canlı yayında AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye'si için başkan adayı gösterdiği Murat Kurum'u eleştiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal hakkında dikkat çeken bilgiler ortaya çıktı. 

İMAMOĞLU'NU ÖVMÜŞTÜ... MASON KULÜBÜN DERNEK DANIŞMANI ÇIKTI

İmamoğlu için, "Karşı tarafın söylediği kadar gavur biri değil. Kanal İstanbul beka sorunumuzdur. Bu sebep bile Murat Kurum'un İBB başkanı olmaması için yeterlidir!" diyen Aydal'ın Mason-Rotary kulübünün gençlik derneği Rotaract’ta konferans verdiği ve derneğe danışmanlık yaptığı öğrenildi. 

KİRVESİ İSMET İNÖNÜ ÇIKTI

Ayrıca bir gazete kupürü paylaşan Gazeteci Turgay Güler, Aydal'ın milli görüş ile bir bağı olmadığını, kirvesinin İsmet İnönü olduğunu belirtti. 

Turgay Güler X hesabından şu açıklamayı yaptı: 

"Şahsın Milli Görüş ile zerre bağı yok. Ama nasılsa YRP'ye sızmış. 'Halk TV’de Murat Kurum’u eleştiren ve İmamoğlu’na sahip çıkan Y. Refah Partisi GB Vekili Doğan Aydal’ın kirvesi İsmet İnönü çıktı. Aydal’ın Mason-Rotary kulübünün gençlik derneği Rotaract’ta konferans verdiği ve derneğe danışmanlık yaptığı da öğrenildi."

İşte Aydal'ın verdiği röportaj:

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber