Kur'an-ı Kerim'i öyle bir okudu ki herkes mest oldu!

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında henüz 15 yaşında olan Muhammed Yahya Yıldızhan, jüri üyelerinin hepsinden 100 tam puan aldı.

TRT 1'de yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasının 16 Mayıs 2020 Cumartesi akşamki etabında Muhammed Yahya Yıldız birinci oldu.

BÜTÜN JÜRİDEN 100'ER PUAN

Yarışmacılar arasında en genç ve sesi en güzel olan Yıldızhan, tilavetiyle jüri heyetinden tam puan aldı. Bütün jüri üyeleri Muhammed'e 100'er puan verdi. Seyirci jüri de Muhammed'e 97 puan verdi.

Henüz 15 yaşında olan Muhammed en yakın rakibine 17 puan fark attı.



MUHAMMED YAHYA YILDIZHAN KİMDİR? 

2005 doğumlu olan Muhammed Yahya Yıldızhan, hafızlığını Abdülsselam Kur'an kursunda yaptı. Muhammed Yahya Yıldızhan daha önce de katıldığı Kur'an-ı Kerimi Yüzünden Okuma yarışmasında ikinci olmuştu.

2018 yılında Eskişehir'de Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yarışmaya henüz 12 yaşındayken katılan Muhammed, yarışmada ikincilik ödülü kazanmıştı.

İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması! Yarışmacılardan Filistin mesajı geliyor! 8 Mayıs 2024 at yarışı programı belli mi? Hangi hipodromlarda koşu var
Sonraki Haber