Kubad Talabani Ankara'ya geldi...

Türkiye geçtiğimiz hafta Irak’ın Süleymaniye Hava Sahası’nı kapattığını açıklamıştı. Hava sahasının kapanmasından sonra, bölücü terör örgütü PKK’nın, Suriye kolu PYD/YPG’nin sözde komutanı, Mazlum Abdi, beraberinde 3 ABD’li asker ile Süleymaniye Havalimanı yakınların da, hangi ülkeye ait olduğu bilinmeyen bir drone saldırısına uğramıştı.

Türkiye geçtiğimiz hafta Irak’ın Süleymaniye Hava Sahası’nı kapattığını açıklamıştı. Hava sahasının kapanmasından sonra, bölücü terör örgütü PKK’nın, Suriye kolu PYD/YPG’nin sözde komutanı, Mazlum Abdi, beraberinde 3 ABD’li asker ile Süleymaniye Havalimanı yakınlarında, hangi ülkeye ait olduğu bilinmeyen bir drone saldırısına uğramıştı.

KUBAD TALABANİ ANKARA’YA GELDİ!

Bölge kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Süleymaniye havalimanın vurulması sonrası, Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin başkan yardımcısı Kubat Talabani’nin Ankara'ya geldiği öğrenildi. Kubad Talabani’nin Ankara’ya neden geldiği ve kimlerle görüştüğü ise henüz nettik kazanmadı. Irak eski Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin ikinci oğlu olan Kubad Talabani, bu görevinden önce, Kuzey Irak Kürt Bölgesel Bölgesi'nin ABD temsilcisi olarak görev yapmıştı.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber