Mazlum Abdi son anda kurtulmuştu! SİHA saldırısı sonrası ilk fotoğraf...

PYD/YPG’li Mazlum Abdi’nin de son anda kurtulduğu SİHA saldırısı sonrası ilk fotoğraf ortaya çıktı. Irak’ın Süleymaniye Kenti Havalimanı’n da çekilen fotoğrafta tel örgülerin yanın da kaçışan insanlar ve dumanların yükseldiği görülüyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG’nin başın da bulunan Mazlum Abdi’nin de olduğu bir konvoya, dün SİHA saldırısı gerçekleşmişti.

TERÖRİST ABDİ SON ANDA ABD ÜSSÜNE KAÇARAK KURTULDU!

Henüz hangi ülkeye ait olduğu bilinmeyen bir SİHA saldırısına uğrayan Mazlum Abdi ile yanın da bulunan 3 kişinin, son anda ABD’ye ait üsse girerek kurtuldukları ortaya çıkmıştı. Terörist Abdi ile beraber,aynı konvoy da, 3 ABD askeri personelinin de bulunduğu iddia edilmişti.

SİHA İLE SALDIRI ÖNCE YALANLANDI!

SiHA saldırısı sonrası, örgüte yakın kaynaklar saldırı esnasında terörist Mazlum Kobani'nin Süleymaniye'de olduğuna dair çıkan haberler yalanlanmıştı. Ancak Süleymaniye Havalimanı Güvenlik Güçleri Müdürlüğü, havalimanı çiti yakınında meydana gelen patlamanın insan ve maddi kayıplara yol açmadığını belirtmişti. Meydana gelen saldırının araştırıldığını söyleyen aynı yetkililer, itfaiye ekiplerinin çıkan yangını kısa sürede kontrol altına aldığını açıkladı. Öte yandan Kürdistan Yurtseverler Birliği Başkanlığı'ndan ihraç edilen Lahor'a yakın lider Şeyh Genki, Mazlum Abdi'ye gerçekten de suikast girişiminde bulunulduğunu doğrulamıştı. Yine bir başka yine aynı bölgede bulunan Sartib lideri Twitter'da, "SDG güçlerinin Başkomutanı Mazlum Abdi, Süleyman'da kendisini hedef alan başarısız bir suikast girişiminden kurtuldu" demişti.

Mazlum Abdi son anda kurtulmuştu! SİHA saldırısı sonrası ilk fotoğraf...

PYD/YPG YALANLADI FOTOĞRAF ORTAYA ÇIKTI!

Bölücü terör örgütü PKK ve Suriye uzantısı PYD/YPG’de büyük şok ve panik yarattığı ifade edilen ve terörist Mazlum Abdi’nin son anda kurtulduğu SİHA saldırısı sonrası ilk fotoğraf ortaya çıktı. Irak’ın Süleymaniye Kenti Havalimanı’n da çekilen fotoğrafta tel örgülerin yanın da kaçışan insanlar ve dumanların olduğu görülüyor.

ÖRGÜT ABDİ GERÇEĞİNİ AÇIKLAMAK ZORUNDA KALDI!

Kanlı terör örgütü PKK ile anılmamak için, kendilerine Suriye Demokratik Suriye Güçleri (DSG) adını veren örgüt, Mazlum Abdi’nin SİHA saldırısı sırasın da, Süleymaniye’de olduğunu doğrulamak zorun da kaldı.Terör örgütünün sözde medya sorumlusu Ferhad Şami yaptığı açıklamada, dün Süleymaniye Uluslararası Havalimanı'na yönelik SİHA saldırısı esnasında Mazlum Abdi’nin Süleymaniye'de olduğunu doğruladı. Şami, Mazlum Kobani'nin güvenlikli bir şekilde görev yerine döndüğünü belirtti.

Mazlum Abdi son anda kurtulmuştu! SİHA saldırısı sonrası ilk fotoğraf... ile ilgili etiketler PYD YPG SİHA TSK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.